ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Η Δικηγορική Εταιρεία Νίκος Φραγκάκης – Μαρία Παχύγιαννη & Συνεργάτες [FRALAW] ιδρύθηκε από τον Νίκο Φραγκάκη, δικηγόρο από το 1971, με ιδιαίτερη εμπειρία στα νομικά (και όχι μόνον) πράγματα του τόπου και την Μαρία Παχύγιαννη-Φραγκάκη η οποία, συνεχίζοντας μια νομική παράδοση τεσσάρων γενεών, επανήλθε στην δικηγορία το 1999 μετά από δεκαπενταετή ευδόκιμη υπηρεσία ως δικαστής της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης.

Η Εταιρεία εδρεύει στον τρίτο όροφο, επί της οδού Κριεζώτου 6 στην Αθήνα. Διατηρεί δίκτυο συνεργαζομένων δικηγορικών γραφείων στις κυριότερες πόλεις της Ελλάδας και συνεργάζεται τακτικά με μεγάλα δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Εταιρείας είναι ότι ασχολείται ταυτόχρονα με «παραδοσιακούς» τομείς της δικηγορίας, όπως το Αστικό, το Εργατικό, το Δημόσιο και το Εμπορικό Δίκαιο, αλλά και με τους πλέον σύγχρονους και δυναμικούς, όπως το Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιρειών, το Δίκαιο των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και το Δίκαιο Ανταγωνισμού, των Δημόσιων Προμηθειών και Συμβάσεων, της Ενέργειας, των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και των Τηλεπικοινωνιών. Έτσι, η Εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες, καλύπτοντας ευρύ φάσμα της δικηγορικής πρακτικής και ανταποκρίνεται με επάρκεια και επιτυχία στις ανάγκες ιδιωτών, επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η Εταιρεία μας ασχολείται κατεξοχήν με την δικαστική επίλυση διαφορών στα Αστικά και τα Διοικητικά Δικαστήρια. Δραστηριοποιείται όμως εξίσου και στην συμβουλευτική δικηγορία στους τομείς του δικαίου, που αναλύονται παρακάτω. Οι δικηγόροι μας έχουν αποκτήσει ανώτατους τίτλους νομικών σπουδών από τις νομικές σχολές Ελληνικών και αλλοδαπών Πανεπιστημίων, έχουν άριστη γνώση ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά) και ασχολούνται με ποικίλους τομείς του δικαίου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί η μεγάλη συγγραφική και ερευνητική δραστηριότητα των δικηγόρων της Εταιρίας, οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων (βιβλίων, μελετών και άρθρων).

Οι υπηρεσίες μας διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες των εντολέων μας, τους οποίους προσπαθούμε να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να αναπτύσσουμε μαζί τους στενή σχέση, που μας επιτρέπει να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ταχύτατα και με επιτυχία.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Εταιρεία μας παρέχει νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την επιστημονική επάρκεια με την πρακτική προσέγγιση των εκάστοτε αναγκών σύμφωνα με τα πρότυπα της διεθνούς και ευρωπαϊκής πολιτικής.